Over ons

gras afrijden

Ons verhaal

gras afrijden

Onze duurzame visie

autosnelweg

Ons materieel

// Ons verhaal

Vakkundig onderhouden openbare infrastructuur en kwaliteitsvolle buitenruimtes. Daar maken we met VDC Aannemingen sinds 2009 werk van. Met een team van gemotiveerde en geschoolde medewerkers onderhouden we met gespecialiseerde en innovatieve voertuigen, middelen en gereedschappen wegen, waterlopen, kunstwerken, afwateringsstelsels, groenbermen, parken, enz. Zo zorgen we voor veilige en comfortabele openbare infrastructuur en een propere en aangename omgeving voor iedereen. We zorgen we met kennis van zaken voor een integrale en oplossingsgerichte aanpak en respecteren hierbij de hoogste veiligheidsnormen. Door langetermijnrelaties met onze opdrachtgevers (Vlaamse overheid, provincies, lokale besturen, bedrijven,…) aan te gaan, bouwen we samen ervaring op. Zo weten we wat het beste is voor iedereen. Enkel door samen te werken en kennis met mekaar te delen, kunnen we ons blijven verbeteren. In ieders voordeel. Sinds 2009 maken we deel uit van Van Doorn. Door krachten te bundelen, staan we nog sterker in onze schoenen om aan de huidige en toekomstige eisen van onze klanten te voldoen. Daarnaast participeren we sinds 2021 in DCI Infra in Bree. DCI Infra is gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van buitenruimte.

// Onze duurzame visie

Duurzaamheid kent vele vormen. Zo hechten wij veel belang aan duurzame relaties met onze medewerkers en klanten. Door opleidingen, kennisdeling en het uitwisselen van ervaringen en knowhow werken we allemaal beter. Onze jarenlange ervaring en kennis maakt van ons ook een gedegen partner voor innovatie en verduurzaming. Wij staan daarom steeds klaar om bedrijven en overheden te adviseren over tal van innovatieve en duurzame onderwerpen zoals materiaalkeuze, CO2 reductie, biodiversiteit, klimaatadaptatie en circulariteit. Ook zo werken we allemaal beter. Duurzaamheid betekent ook onze ecologische voetafdruk zoveel als mogelijk verkleinen. We streven dan ook naar een zo proper mogelijk wagenpark, stappen af van fossiele brandstoffen waar het kan, we werken met materialen en grondstoffen met een zo laag mogelijke milieu-impact, we gebruiken geen bestrijdingsmiddelen en voeren een ecologisch bermbeheer.

// Ons materieel

Wij beschikken over hedendaagse en goed onderhouden materialen voor de uitvoering van de verschillende werkzaamheden. Indien nodig kunnen we ook steeds beroep doen op het machine- en wagenpark van onze moederonderneming Van Doorn.

Lichte
bedrijfswagens

Vrachtwagens  
Veegwagens  

Hogedruk
vacuümwagens

Landbouwtractoren  
Maaizuigcombinaties  
Groenonderhoud  
Klein materieel voor groenonderhoud
Onkruidbestrijdings materieel
Wegenismaterieel  
Signalisatie  

// Onze certificaten

VDC Aannemingen beschikt over de nodige certificaten die een degelijke uitvoering garanderen op gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu.

Registratie attest

Registratie als aannemer
PDF - 44KB

OVAM-erkenning

Erkenning als inzamelaar, afvalstoffenhandelaar of- makelaar
PDF - 92KB

OVAM-registratie vervoerder

Registratie als vervoerder van afvalstoffen bij de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij
PDF - 99KB